Installation av kamin

Byggfirma Alingsås

Vi tillhandahåller heltäckande tjänster inom kamininstallationer och eldstäder. Vi hjälper dig med både installationer av nya kaminer och eldstäder samt service av din befintliga eldstad eller öppna spis. Kontakta oss för mer info!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och tar fram ett kostnadsförslag!

Vill du hellre ringa oss och prata direkt, är du varmt välkommen!

  Tjänster inom kamin, skorsten och eldstäder

  Våra tjänster sträcker sig över kamininstallation, renovering av eldstäder, skorstensmurning och skorstensrenovering. Varje projekt är skräddarsytt för att möta dina behov och säkerhetskrav. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar som gör din eldning både trygg och njutbar. 

  Kamininstallationer​

  Vi genomför alla typer av kamininstallationer och kringliggande arbeten. Allt från montage av enklare kaminer till platsbyggda spisar. Att köpa en kamin kan kännas rätt, men hur gör man sen? Vi hjälper dig med montering och installation av din kamin. 

  Oavsett om det är en modern spis, en klassisk öppen spis eller en vedkamin, ser vi till att din nya kamin är installerad enligt högsta standard. Vi fokuserar inte bara på funktionalitet utan strävar också efter att integrera din nya kamin sömlöst med ditt hem för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

  Spiskassett

  Våra spiskassetter är utformade för att förvandla din befintliga eldstad till en effektiv och modern värmekälla. Med våra skickliga hantverkare installerar vi insatser som ökar effektiviteten och minskar din energiförbrukning. Vi tar hänsyn till din eldstads design och dina önskemål för att skapa en lösning som både är funktionell och estetiskt tilltalande. 

  Genom att välja en spiskassett får du en rejäl uppgradering men bevarar samtidigt den charm och karaktär som din befintliga eldstad ger.

  Skorstensrenovering

  I samband med våra installationer kan skorstenen ofta behöva ses över när vi väl är på plats, inte bara för estetiska själ, utan även för att säkerheten ska vara bra hela vägen från vedträ till skorsten. Våra duktiga murare använder högkvalitativa material för att säkerställa långvariga resultat. 

  Oavsett om din skorsten har sprickor, fuktproblem eller behöver anpassas till nya värmekällor, hjälper vi dig återställa din skorsten till dess bästa skick. För en trygg och effektiv eldning i ditt hem!

  Skicka offertförfrågan