Elinstallation och elarbeten

WB El erbjuder kunnig hjälp inom elinstallation och elarbeten runt om i hela Västra Götaland. Behöver du kanske byta en jordfelsbrytare, installera
golvvärme, byta ett eluttag, hjälp med att installera en dimmer eller större elarbeten i din villa? Oavsett så har vi kunskapen att hjälpa dig.

Start > El

Elfirma i Västra Götaland

Vi utför alla typer av servicearbeten inom el och data till både privatpersoner, företagare, industrier och bostadsrättsföreningar runt om i Västra Götaland. Våra kunder är vår främsta prioritet och vi strävar alltid efter att leverera pålitliga och effektiva lösningar. Vi har en erfaren och engagerad personal som är specialiserade på att ta fram energieffektiva och skräddarsydda lösningar som passar alla våra kunders specifika behov. 

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster för att du som kund alltid ska kunna förvänta dig en professionell och personlig service.

Söker du vår eljour?

Behöver du en elektriker snabbt? Vi löser det! 

Tjänster inom el

Vi har lång erfarenhet av många olika typer av elarbeten och hjälper dig med det mesta, oavsett om du är privatperson som behöver hjälp i din villa eller lägenhet – eller fastighetsägare. Vi hjälper t.ex. fastighetsägare med det löpande underhållet som föreskrivs i Elsäkerhetsföreskrifterna hos Elsäkerhetsverket.

Vi lägger stor vikt vid varje kunds unika behov och strävar alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar som är anpassade efter deras specifika behov.  Här är några exempel på elarbeten vi kan hjälpa dig med. Behöver du hjälp med något annat? Ring eller maila oss så hjälper vi dig!

En elcentral, även kallad proppskåp är själva hjärtat i ditt elsystem. Om du har ett gammalt elskåp eller ett proppskåp av en äldre modell är det alltid en bra idé att se över om allt fungerar optimalt eller om det är dags att byta till en ny, modern elcentral. Då hjälper vi dig!

Har du ett eluttag som inte fungerar och är trasigt? Då kan det vara bra att byta ut eluttaget. Vi hjälper dig med kontroll av befintliga eluttag och byte till nya.

Golvvärme är en behaglig typ av värme. Elburen golvvärme är ett populärt alternativ i t.ex. din hall eller badrum. Vi hjälper dig med kontroll och installation av elburen golvvärme. 

Installation av 3-fas uttag inomhus eller utomhus.

Installation eller byte av eluttag utomhus.

Jordfelsbrytaren är en viktig del av ditt elsystem i hemmet – som kan rädda liv. Vi hjälper dig med installation och kontroll av funktion.

Installation eller byte av spotlights.

Behöver du byta ut dina strömbrytare i hemmet? Vi hjälper dig.

Dags att skaffa laddbox?

Vi erbjuder installation av smarta laddboxar från Zaptec till fastpris. 

Kontakta oss