Om oss

Totalentreprenör i Alingsås

Från två drivna entreprenörer till tre avdelningar och nöjda kunder runt om i hela västra Sverige.

Ett energirikt företag

2019 grundades WB Bygg som sedan dess har genomgått en expansiv tillväxt. Grunden till WB var när Jonathan Winkler och Linus Berner började samarbeta och expandera inom branschen. År 2020 började vår satsning på el med WB El. Idag är WB El en etablerad aktör i Alingsås med omnejd. År 2022 inleddes vår nästa satsning WB Energi, med syftet att tillmötesgå våra kunders behov av heltäckande lösningar inom energieffektivisering av fastigheter.

Vi jobbar alltid med kunden i fokus och med goda resultat, långsiktiga samarbeten samt återkommande kunder som mål. Vi är helt eneklt en totalentreprenör med kunden i centrum – från första till sista mötet.

Med kunderna i fokus

Genom att alltid sträva efter att vara professionella i våra möten jobbar vi aktivt mot ett så smidigt och effektivt genomförande som möjligt. Kundernas behov står i centrum för varje projekt, och med hjälp av hårt arbete, erfarenhet samt kunskap gör vi vårt yttersta för att alltid tillmötesgå dessa. Vi strävar ständigt efter förbättring, således drar vi oss inte för att tillämpa våra lärdomar från tidigare projekt.

Är du leverantör och söker information? Klicka på knappen nedan för att komma till vår leverantörssida.

Jobba hos oss!

Söker du jobb eller praktik i byggbranschen?
Klicka på knappen nedan och läs mer på vår jobbsida!
Kontakta oss
  WB Bygg
  Mejl
  info@wbbygg.se
  Tel: 0322-22 22 50

  WB El
  Mejl
  info@wbel.se
  Tel: 0322-22 22 50

  WB Energi
  Mejl
  info@wbenergi.se
  Tel: 0322-22 22 50

  Besök oss

  Krangatan 23,
  441 38, Alingsås