Nyfiken på solceller?

WB Energi utför alla typer av energieffektiviseringar av fastigheter via solceller och smarta styrsystem. Det omfattar allt från tak- och markmonterade alternativ och lösningar för lagring av energi.

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och tar fram ett kostnadsförslag!

Vill du hellre ringa oss och prata direkt, är du varmt välkommen!

  Sänk din elkostnad och bidra till en mer hållbar framtid.

  WB Energi är specialiserade på energieffektivisering av fastigheter genom att erbjuda innovativa solcellslösningar och smarta styrsystem. Vi utför allt från installation av tak- och markmonterade solpaneler till implementering av batterilagringssystem. Vår målsättning är att hjälpa dig att uppnå en självförsörjande fastighet där du kan producera din egen el och spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

  Vi erbjuder solpaneler av högsta kvalitet som ger hög verkningsgrad och lång livslängd. Vi hjälper dig också att ta fram en skräddarsydd lösning för just din fastighet, oavsett om det är ett solcellspaket för en villa, ett större system för en kommersiell fastighet eller en mindre lösning för ditt fritidshus. Med våra lösningar kan du dra nytta av solenergi och spara pengar på din elräkning, samtidigt som du gör din fastighet mer miljövänlig. Vi tror på att lösningar med smarta styrsystem kan förändra hur vi tänker på energiförsörjning och vi är stolta över att hjälpa våra kunder att bli en del av denna förändring.

  Våra experter hjälper dig genom hela processen från planering till installation, och vi arbetar alltid för att uppnå de bästa slutresultaten där vi är stolta över leveransen och kunderna är nöjda med resultatet. Med vår hjälp kan du enkelt och smidigt få installerat paneler på ditt tak eller på din tomt. 

  Få ut det mesta av din fastighet och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans med WB Energi. Vi är dina experter på solceller och solenergi – vi är redo att hjälpa dig att sätta igång!

  Anläggningar vi planerat, monterat och driftsatt

  Hur fungerar tekniken bakom solceller?

  Kontakta oss
   Få kostnadsfri offert idag!

   WB Energi
   Mejl
   info@wbenergi.se
   Tel: 0322-22 22 50

   Tips! Uppge gärna mått på taket för en ännu enklare process!

   Spara pengar

   Sänk din elräkning

   Smarta styrsystem

   Ha full koll via våra smarta styrsystem.

   Miljötänk

   Bidra till en mer hållbar framtid