Tjänster

WB Bygg

Nöjda kunder är A och O

Vi tillhandahåller heltäckande tjänster inom nybyggnation & renovering, snickeri, mur & puts samt kamininstallationer. 

Vi är måna om att alla våra kunder skall erhållas ett tillfredsställande resultat efter ett smidigt och professionellt utfört projekt. Därför arbetar vi ständigt med en nära dialog till dig som uppdragsgivare, såväl som med kompetent personal. 

Vilken tjänst behöver ni hjälp med?

kamin installation

Kamininstallationer

Vi genomför alla typer av kamininstallationer och kringliggande arbeten. Allt från montage av enklare kaminer till platsbyggda spisar. Se våra redan utförda kamininstallationer här

Mur & puts

Mur & Puts

Putsning av fasad eller garage? Vi tillhandahåller samtliga tjänster inom mur- & putsrelaterade projekt. Se våra tidigare projekt här

Nybygge, renovering

Nybyggnation & renovering

Går ni i tankar om att bygga nytt? Se våra tidigare nybyggnader och renoveringar här, eller kontakta oss för en offert. 

Vi är intresserade av vad just ni behöver hjälp med. Fyll i vårt kontaktformulär, så hör vi av oss!

Följ oss på sociala medier

Mer om våra tjänster

Vi erbjuder totalentreprenader, vilket innebär att vi hjälper er med de flesta tjänster inom byggservice, nybygge & renovering, mur & puts samt kamininstallationer. Vårt mål är nöjda kunder och därför strävar vi alltid efter att uppnå lyckade projekt från början till slut. 

Totalentreprenad 
Att erbjuda er totalentreprenad innebär i praktiken att vi på WB Bygg utför hela arbetet – både vad gäller planerande och genomförande av projektet. D.v.s. att vi ser till att ha rätt person på rätt plats som kan utföra de tjänster ni som uppdragsgivare önskat. 

Byggservice 
Inom byggservice erbjuder vi tjänster som byte av fasad, byte av tak såväl som köksbyte eller snickeri. 

Mur & puts
Vi utför de flesta mur- och puts jobb. Vilket innebär att vi murar och putsar upp garage, fasader såväl som vi putsar skorsten. Har du ett mur- eller puts jobb som behöver tas hand om? Tveka då inte att kontakta oss. 

Kamininstallation
Att köpa en kamin kan kännas rätt, men hur gör man sen? Vi hjälper dig med montering och installation av din kamin. 

Lyckade byggprojekt 
Till varje projekt ser vi till att ha rätt person på rätt plats. Det innebär att bland vår personal har vi bland annat professionella murare, snickare och putsare. Vårt mål är att ha nöjda kunder och trivsam personal, vi tror att båda dessa komponenter måste hålla för ett lyckat slutresultat. 

Välkommen att fylla i vårt formulär för offertförfrågan, eller kontakta oss via mail eller telefon här – så går vi därefter gemensamt igenom hur vi på bäst sätt ska uppnå de resultat du önskar.