Om oss

Vår verksamhet

Din trygga hand genom hela projektet

Vår verksamhet – WB Bygg – grundades år 2019 av Jonathan Vinkler och Linus Berner, och är en entreprenadfirma inom byggbranschen verksam i Alingsås med omnejd. 

Vi är ett expansivt företag med kunden i fokus. Vi hjälper stora som små byggherrar, BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner till lyckade och väl genomförda projekt. 

Sedan start har drivkraften varit kundfokus, professionellt utförande och till det trivsamma och skickliga medarbetare. Vi strävar alltid efter lyckade projekt från början till slut – oavsett om det gäller en mindre renovering av hall eller ett större nybyggnadsprojekt. För oss står kundens behov alltid i centrum, och med hjälp av hårt arbete, kunskap samt erfarenhet gör vi vårt yttersta för att tillmötesgå dessa. 

Vår verksamhet, WB Bygg, Jobb

Vår affärsidé

”WB bygg arbetar efter våra kunders intressen och säkerhetsställer hög kvalité genom alla led. Vi bygger för framtiden med omtanke för dåtiden.”

Våra värdegrunder = våra medarbetare

För att uppnå lyckade resultat och nöjda kunder behövs trivsamma, hårt arbetande och kompetenta medarbetare. För oss är vår personal det viktigaste vi har och vi jobbar aktivt för en god arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade.

Vi bygger för miljön

Förutom medarbetare och kunder värnar vi såklart om vår och allas miljö. Detta innebär att vi i linje med de nationella miljömålen strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Våra transporter, materialval och avfall är de tre största komponenterna som vi ständigt jobbar med för att minimera och effektivisera för en mer hållbar framtid. 

Är vår verksamhet rätt för ert projekt?

Vårt mål är att alltid utföra ett bra projekt från början till slut. Vi anser att man på så vis uppnår ett lyckat slutresultat för både uppdragsgivare och personal. Låter det intressant? Börja med att kolla in våra tjänster och kontakta oss sedan, så ser vi vad vi kan göra för just er!